Probleme digestive și modalități de a evita

Noi medicamente aprobate de autoritățile canadiene viteză incredibilă a permis japoneză companiei farmaceutice Takeda noua formula inhibitori de pompă de protoni de circulație, deoarece locale adulți, în special cei care sunt mai în vârstă, mulți dintre voi suferă de reflux (GERD).
Bolile esofagului și a stomacului între sfincterul nu funcționează în mod corespunzător, astfel încât stomacul de acid följuthat în esofag și simptome inflamatorii, cauzate de dureri de însoțire.

Neplăcute probleme digestive


Durere în plus față de mai multe simptome neplăcute pot apărea, cum ar fi tuse uscată, răgușeală de voce, sau crize de astm bronsic. Japoneză medicament un nou medicament diferit de cel anterior, de două doze de droguri, de timp, de ieșire dintr-o capsulă. Acest tip de tratament de droguri și de alte boli deja în utilizarea de versiunea japoneză, cu toate acestea, mai presus de toate, acest tip de inhibitori de pompă de protoni, medicamente.

operațiuni În laparoscoppal poate fi efectuată în timpul operației, care blochează conținutului gastric în esofag retur. În рефлюксе bolnav, se recomandă, în care. complicații medicamente nu pot fi plângeri, tinerii, este de așteptat să fie de ani este necesar și un tratament de reflux de bilă. Antiacide Oamenii de stiinta americani de la Boston 631 de pacienți cu cancer au fost incluse în studiu, dintre care 468-în gât, de-a 163-audio-firul cu cancer-este o luptă. Grupul de control 1234 de voluntari au fost înscriși, care nu au afecțiuni oncologice nu a fost

Rezultatele studiului au arătat că arsuri la stomac (de exemplu, de bază de reflux) creșterea a fost de 78% de nefumători și непьющих problema la pacienții din gât și corzile vocale riscul de dezvoltare a cancerului. În același timp, experții de asemenea, a constatat că antiacide reducere de 41% în tumori, în curs de dezvoltare o șansă. http://grisuforte.info/

Tuse cronica, dureri în gât și inflamația în spatele în reflux – descrie doctor. Mármarosi Stephen, principal gastroenterolog medicale de oxigen.
Este important de știut că o regulă de viață, cum ar fi general, mai puțin de alimente, fumat, назойливая alimentare părăsește și asistență medicală pentru a menține reflux.

Tratamentul este important, deoarece tratamentul de boli, stări precanceroase sau cancer poate provoca. Cea mai frecventă complicație, dar esofagita sau ulcere. Important pentru cei mici, durabile, de a depune o plângere, decât să caute ajutor medical, dar pierderea in greutate, sau în cazul în care un fel sau altul, vărsături.

A reduce aciditatea din stomac, dar de ce

Direcția greșită a reduce aciditatea, dar de ce? Mai mulți experți, reducerea acidității, nu se întâmplă reflux de perfecționare pentru următoarele motive: Reducerea acidității în sfincterul clearance-ul de plumb. contrar credintei populare, arsuri la stomac și bolii de reflux gastroesofagian a fost prea puțin și prea mult acid în stomac motive. Reducerea acidității, relaxeaza esofagul szfinkterét.

Ulcer duodenal szfinktere doar dorit de aciditate în caz de deschis. Dacă nu este suficient de acid și pepsină nu funcționează, și fermentarea începe în stomac alimentele că gazul de evoluție, și este mai multă presiune rezultate în abdomen (burtă spațiul de presiune) și szfinkter eu nu sunt sigur că acest lucru poate rezista. Din păcate, sfincterul pentru a îmbunătăți funcționarea de droguri nu este încă disponibil. În prezent, goliți stomac a accelera medicamente pot ameliora simptomele bolii.

Ocupat de acid afectează Refluxra (GERD) Gerd-aceste antiacide, medicamente, tratament, atunci când o problemă într-un număr insuficient de acid în stomac provoacă! Este exact? acidul din stomac poate reduce medicamente contribuie la dysbiosis. Pe termen lung, luând noi puteți viziona (una dintre cele mai puternice de acid gastric, reducând medicamente), în stomac este aproape de zero, reduce secreția de acid clorhidric
Nivelul scăzut de acid în stomac este o consecință carbohidrati slabă de digestie Dulce 33% pâine 26% crește riscul de reflux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *