Modalități de probleme digestive

Este important, indiferent de vârstă, în timpul zilei de mai multe ori, să analizeze profund și expiră, așa-numitele burtă de respirație. Abdominale respirație, înseamnă că nu este vorba doar de sân, pentru a nivelul de fum în aer, încet, până în stomac (un pic în spate poți, dacă vrei), apoi încet în aer, arata aproape ca respira burtă și plămâni. În acest moment, tot ce aveți nevoie pentru a respira vedem și în mințile noastre un pic, pentru a exclude activitatea.

Problemele digestive apar ca

Putem face acest lucru în primul rând prin nas prin inhalare și în gura respirație, și apoi doar prin nas și prin intermediul cailor respiratorii, pieptul nu creste, doar respira de verificare a cavității abdominale. Medicamente Reflux gastroesofagian (GERD),

medicamente împotriva uriașe veniturilor obținute de către aceștia pentru companiile farmaceutice. În anul 2004 a fost de peste 60 de milioane de astfel de reguli stabilite pentru. Americanii, în 2006, de 13 miliarde de dolari au fost cheltuiți pe antiacid medicamente

Inhibitori ai pompei de protoni Un inhibitor de pompă de protoni medicamente pentru producția de acid în stomac aproape complet închis. Acest efect este foarte eficient, și dacă cineva are așa-numitul reflux, când acru de suc gastric în esofag și stomac la granița inel de mușchi funcționează din cauza unor probleme în esofag și mistuitoare de durere, poate provoca inflamație inhibitori ai pompei de protoni, medicamente care inhiba în mod eficient.

Inhibitori ai pompei de protoni, și anume omeprazol (prilosec), pantoprazol, lansoprazol, рабепразол și esomeprazol. Mecanism de acțiune: se poate opri posibilitatea de a savtermelő stomac.(Ei bine, nu este o veste bună!) Unul dintre reprezentánsa la Pantoprazol 40 mg hard gastro-rezistente comprimate că selective “inhibitori ai pompei de protoni” de droguri, reduce secreția de suc gastric. Acidul din stomac, cauza tulburări de stomac și intestine, este utilizat pentru a trata.

Cum să mănânce în mod corespunzător pentru a evita problemele digestive

 

Luând în considerare faptul că datele naționale arată că, practic, fiecare a doua persoană periodic, arsuri la stomac, reflux aceste simptome inhibitori ai pompei de protoni, o mulțime de medicamente. Acest lucru nu numai la noi: în Sua în anul precedent, conform datelor statistice, în fiecare an, la 21 de milioane de pacienți pentru a merge la un inhibitor de pompă de protoni medicamente pentru farmacie.

FDA acum -date statistice în baza de vorbă, la un grup de medicamente, utilizatori permanenți după ce a petrecut un an într-o situație periculoasă, poate fi, deoarece conținutul de magneziu în sânge a scăzut în mod semnificativ. Adevărata problemă constă în faptul că modificările de magneziu de a lua medicamente, atunci când acest lucru se poate întâmpla.

O concentrație scăzută de magneziu, muschii görcshöz acest lucru, dar, ce este mai periculos: tulburări de ritm cardiac poate provoca. Acest lucru înseamnă că un inhibitor-tratamentul pompei de protoni la pacienți se recomandă în laborator, pentru a verifica valorile lor și de magneziu că suplimentele de magneziu în continuare ar trebui să ia în considerare tratamentul continuă să – i medici și pacienți newsletter-ul de management.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *