Cum de a stimula digestia Fizzy Slim în caz de probleme cu stomacul

Ambele bacteriene de încărcare și de reducerea Fizzy Slim consumului de carbohidrati poate îmbunătăți în mod semnificativ, iar în unele cazuri se vindeca complet de reflux de acid.Este de dorit ca bordura crescute (15-20 cm) și astfel de a dormi, și, prin urmare, reducerea de acid curge înapoi (figura)
Nu este bine, dacă antiacide lua, pentru că este de rău afectează proteina, îmbunătățește digestia și intestine, până când ajunge la proteinele nedigerate, nociv de putrezire procesul de pornire. Stomac în fermentație, dar din cauza faptului că conținutul stomacului nu este suficient de acid, pentru că nu a fost suficient de puternic acid în stomac! pâine, paste, mortar de preparate, cartofi, lapte nu consuma

Alcalinitatea Fizzy Slim sucului gastric și reflux

Fizzy Slim

Dacă cineva Fizzy Slim antiacide refluxra luați, și apoi a reduce aciditatea sucului gastric și, prin urmare, în esofag inversă de curent conținutului gastric antiacide, astfel încât veți fi mai puțin enervant partea de jos a esofagului pacientului este benefică. Cu toate acestea, acest lucru va ajuta la relaxarea musculaturii esofagului de închidere (szfinktere), care deschid calea în esofag, în stomac fluxul de sus, adică de reflux. http://sanatate-maxi.com/fizzy-slim-pret-farmacii-pareri-forum-plafar-romania-prospect-functioneaza/

Pe de altă parte, patkóbélbe de conducere szfinkter la etapele ulterioare de intestine în parte, iar apoi deschide drum liber, dacă în stomac nu este suficient de acid. Dacă arsurile la stomac cu reducerea acidității alimentelor în stomac și Fizzy Slim fermentarea, în timp ce enzime, peptide mici de aciditate în cazul în care nu funcționează, așa că proteina de descompunere, gazului acțiuni. În rezultat, în stomac crește presiunea, care contribuie la esofag superior de inelul de siguranță trebuie să fie deschis la fel de atac de reflux acceptă această gaze.

Concomitent, a apărut o altă problemă , și anume: acțiune prin bacterii dăunătoare Fizzy Slim protecție împotriva slăbit, iar acest lucru crește riscul de infecție. Italiană, studiul arată că cel puțin un an iau inhibitori de pompă de protoni la pacienții cu 50% proliferarea de celule bacteriene care provoacă sângerare din tractul gastro-intestinal (1). Engleză studiu de 150 de pacienți, 66% într-un an am luat antiacide, și cei de pacienți, 15% din intestin cea mai frecventa cauza de Clolstridium difficile bacterii de infecție a trecut, și ca urmare, mai multe persoane au murit.(2).

Dieta Fizzy Slim în caz de probleme de digestie

Fizzy Slim

Impactul gluten pe refluxra. Mai întâi de toate, ar trebui să aibă în vedere faptul că de cereale, cum , și din Fizzy Slim ele rezultă o cantitate mică de gluten este destul de suficient pentru a exprima efectele periculoase de aici și acum, toate acest lucru este de a schimba sistemul imunitar și funcționarea sistemului nervos. Terci de ovăz, orezul, orzul, ovăzul, falsuri pot fi găsite în 80%- și gluten. Porumb, orez și ovăz, cu toate acestea, nu gliadină.

Pentru a reveni la gluten în refluxra influența spune că glutenul și gastric pepsina-te la acțiune morfină efectul hormonului de ce (3). Morfina și slăbiți de Jos szfinktere esofag și încetinirea transportului de produse alimentare. Acesta este un clasic de reflux-condiție de declanșare. În acest caz, ceva vin, când de cereale consumate

Pâine, produse de patiserie, prăjituri, produse de patiserie, cookie-uri, artă culinară/produse de patiserie folosind făină de grâu (făină de grâu, tărâțe de grâu, búzatöret, gris, varza de grâu, ulei din germeni de grâu). Trebuie să se aibă în vedere faptul că consumul de pâine-cu 26%, dulciuri 33% creștere a riscului de redflux. Cafea instant, pulbere de cacao, cafea.

Măr verde, cartofi., ciocolata, bomboane, guma de mestecat, care nu conține gluten. Pulbere pentru supă, un cub de supă, mártásporok, condimente, smantana, mustar, maioneza, ketchup. Dietetice pulberi, fibre, concentrate. Alimentare agent de îngroșare, stabilizator, caramel, acid citric, dextrine, mono – și diglicerid, malț, maltodextrina, maltoză, praf de copt. Soia băutură, sos de soia

de calitate pentru toate produsele de Laborator de cercetare departamentul de Fizzy Slim Blue biologice, examinarea la gluten livrate. Special Înregistrarea Consumul a fost, și pachete de marcat, din care OÉTI (institutul Național de produse alimentare și de alimentare) lista de newsletter-ul de sanatate. Fiabile și în timp util de informații pot afla despre aceste produse alimentare în maghiară alergii alimentare și de intoleranță alimentară de date a băncii.

Stomacul nu ar trebui să fie alcalină, de fapt, nu gratuite alcaline băuturi sau antiacidele pot fi luate. (Acest lucru este de bicarbonat de sodiu!) Acest lucru este exact ceea ce are efectul de a reduce aciditatea din stomac. În stomac puternic acid ar trebui să fie întotdeauna de mijloc. În caz contrar, nu puteți asupra lui sarcina de aprovizionare stomac .

Mulți oameni, după cum veți începe să consume apă alcalină, au început să îmbunătățească starea de sănătate, dar este destul de diferite motive, iar pe termen lung, cu siguranta, nu este sănătos strategie. Aceasta este, probabil, din cauza proceselor de detoxifiere, sau că consumă mai multă apă. Recomand tuturor să evite ionizatorul de apa alcalina. este singurul avantaj al acestui tip de apă, și acest lucru este un avantaj doar pentru o perioadă foarte scurtă de timp poate fi salvat (nu mai mult de o săptămână sau două).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *